GKCmaTV.fr.st / GKC.fr.st Forum Index  
  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

There is no tips defined in your language

[]

To help us to fill this box, you can create your own tips, or translate the other languaqe's tip

 Can't decode sound with xawdecode. View next topic
View previous topic
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
problem
Guest





PostPosted: Thursday 27 May 2004 14:13:21 Reply with quoteBack to top

Hello, i use xawdecode 1.9.1 with the xawdecode-plugin 1.4.8. I decode video perfect, but the sound don't decode. My tv-card is an avermedia cap98, and my sound card is a sound blaster pci 16. In windows i can decode the sound perfect with the wilma "muting" the mic, but in linux i try many things, and i can't. Somebody have an idea?

Thanks in advance.

Sorry for my english.
BlindMan
Modérateur


Joined: 06 Apr 2002
Posts: 9962

PostPosted: Thursday 27 May 2004 14:52:53 Reply with quoteBack to top

Sorry, but talking of Tv descambling is not allowed by the forum rules.
I have to close the thread.
View user's profileSend private messageVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 200-2008 phpBB Group :: FI Theme :: All times are GMT + 1 Hour